Amigo

Vraag & antwoord

Klik op de link die u heeft ontvangen per e-mail. Als u geen e-mail maar een brief met de uitnodiging heeft ontvangen kunt u deze link vinden in de handleiding.
Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in, deze staan in de e-mail of brief die u heeft ontvangen.

Uw gebruikersnaam bestaat uit 6 cijfers. Het wachtwoord bestaat uit 10 letters en/of cijfers met een streepje in het midden.  De letters I en O komen niet voor en het maakt niet uit of u hoofdletters of kleine letters gebruikt.

Dat is inderdaad mogelijk. U kunt dan de bovenstaande instructies volgen om bij de vragenlijst te komen, of u kunt de QR code in de handleiding scannen.

Log in met de unieke gebruikersnaam en wachtwoord die u ontvangen heeft. Controleer of u geen typefout gemaakt heeft.

Let op dat bij het kopiëren en plakken van de inloggegevens geen spaties gekopieerd worden. Het maakt niet uit of u hoofdletters of kleine letters gebruikt.

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met het onderzoeksteam via amigoproject@uu.nl

Het onderzoek leidt tot wetenschappelijke publicaties. Het duurt altijd even totdat de gegevens zijn geanalyseerd en in wetenschappelijke publicaties beschikbaar komen. Die publicaties zullen dan worden vermeld op de Amigo website.
U kunt dan gewoon stoppen met het invullen van de elektronische vragenlijst. Ook kunt u zich afmelden bij de onderzoeker door een bericht te sturen per e-mail aan amigoproject@uu.nl. Wij zullen dit verwerken in de deelnemersadministratie.
Dat kan door een bericht te sturen per email aan amigoproject@uu.nl. Wij zullen dit verwerken in de deelnemersadministratie en uw telefoongegevens niet meer opvragen bij de telefoon provider.
Als u een uitnodiging heeft ontvangen, kunt u meedoen. In deze uitnodiging staan zowel het adres van de beveiligde internetsite als uw inloggegevens vermeld. Klik op de link die u heeft ontvangen per e-mail. Als u geen e-mail maar een brief met de uitnodiging heeft ontvangen kunt u deze link vinden in de handleiding.

We gebruiken uw gegevens uitsluitend voor ons onderzoek. Ze worden vertrouwelijk behandeld en los van uw identiteit bewaard.

Jazeker. We adviseren u te wachten op de herinnering. Die volgt enkele weken na de originele uitnodiging. Wanneer u niet wilt wachten, kunt u ook contact met ons opnemen.

Als u al eerder de vragenlijst voltooid en definitief afgesloten had, dan zijn uw gegevens opgeslagen en kunt u daarna niet meer opnieuw inloggen. Neem in alle andere gevallen contact op met ons.

Ja, dat kan. U kunt de pagina afsluiten en u kunt later op dezelfde beveiligde verbinding opnieuw inloggen met uw deelnemernummer en wachtwoord en verder gaan waar u gebleven was.

Dat is een ander woord voor uw ‘deelnemernummer’. Bij ‘password’ vult u uw wachtwoord in. U kunt de gegevens vinden in uw uitnodiging. De gebruikte taal is afhankelijk van een instelling in uw browser.

Ja. De gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd (https), waarop alleen u met uw persoonlijke deelnemernummer en wachtwoord kunt inloggen. Hierdoor kan niemand anders uw gegevens bekijken.

Uw inloggegevens staan in uw uitnodiging. Mocht u deze kwijt zijn, dan adviseren we u te wachten op de herinnering. Die volgt na enkele weken. Mocht u beide uitnodigingen niet meer hebben, neem dan contact op met ons.

Als u al eerder de vragenlijst voltooid en definitief afgesloten had, dan zijn uw gegevens opgeslagen en kunt u daarna niet meer opnieuw inloggen. Neem in alle andere gevallen contact op met ons.

Als u de mogelijkheid heeft, kunt u ook proberen de vragenlijst met een andere (gratis) internetbrowser te openen (zoals Firefox of Chrome), die de vragenlijst wel ondersteunt. Wij raden u aan de meest recente versie te installeren. Mocht dit niet werken, neem dan contact met ons op.

We verzoeken u vriendelijk de vragenlijst binnen vier weken in te vullen. Daarna volgt een herinnering. Hierin staat tot welke datum u de vragenlijst kunt invullen.

Ja, wij willen graag dat u mee blijft doen. De deelnemers van AMIGO waren bij aanvang 31 tot 65 jaar. Wij willen veranderingen in de omgeving en de gezondheid van onze deelnemers zo lang mogelijk blijven volgen.

Nee, u ontvangt geen vergoeding.

AMIGO is het Arbeid, Milieu en Gezondheid Onderzoek van de Universiteit Utrecht en het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL). Ons doel is inzicht te krijgen in de mogelijke effecten van de leefomgeving op de gezondheid. https://www.amigoproject.nl/